Hoşgeldin Ziyaretçi   
Giriş Yap   veya   Üye ol
Bu Site SSL Güvenlik Sertifikalıdır
600.000'den Fazla üye
Kullanıcı Adı Alt Yaş Üst Yaş Durumu Cinsiyet Fotoğraf Şehir
 

Bayan Arkadaş Arıyorum

 

İlkArkadas.com, Türkiyenin Lider Arkadaşlık Sitesine Hoş Geldiniz...
İnternet teknolojilerinin ilerlemesi hayatımıza bir çok yenilik getirirken bizlere de çok farklı bir dünya kurdurmaya başladı. En güzel yanı ise kültürler arası etkileşimin çok hızlı oluşu. Tabi ki bu etkileşim sayesinde bir çok alışkanlıklarımızda değişti. Hayat planlarımız bile internet çağına göre yapılıyor. Herkes bir grubun bir kitlenin parçası olmuş durumda. Ve bu kitleler bir kar topu misali çok hızlı bir şekilde büyüyerek devasal noktalara ulaşabilmektedir.

İlkArkadas.com Yönetim ekibi olarak internet denilen bu sanal alemde sizler için gerçek bir şehir kurduk. Her gün farklı farklı yerlerden farklı farklı kültürlerden ziyaretçilerin ağırlandığı bu şehirde trafik gürültüsü, hava kirliliği, su kirliliği yok, siyaset yok, üzüntü yok, stres yok... Şehrimize gelen yeni kişilerle tanışarak yeni başlangıçlar kurmak adına; eğlence var, hayal kurmak var, yeni umutlarla  arkadaş arıyorum araması yada bayan arkadaş arıyorum araması ile arkadaş bulmak  ve yeni aşklara yelken açmak var...

Sıradan bir yere geldiğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü burası ilkArkadas.Com İlk arkadaşlık sitesi arkadaşlık şehridir....Türkiyede arkadaşlık siteleri arasında lider konuma sahiptir. Bir arkadaşlık sitesinden çok daha ötesi buradadır.

Ara ara sıkıldığınızda, kız arkadaş ,  erkek arkadaş eğlence aradığınızda, yeni kişilerle tanışmak istediğinizde, farklı bir kültürün nefesini koklamak istediğinizde biz her zaman burada olacağız.

Şehrimizin kapıları sizlere her zaman açık olacak.Burada kız arkadaş arıyorum ve erkek arkadaş arıyorum araması ile dilediğiniz kişilerle tanışabileceksiniz.Evet, şu anda nerede olduğunu öğrendiğine göre yepyeni arkadaşlıklar ve yepyeni bir havayı teneffüs etmeye hazır mısın? ayrıca sitemizin üstün arama özelliği ile arkadaş ara, arkadaş bul, dul bayan, dul bayan arkadaş bul,dul bayan arkadaş arıyorum gibi aramalarıda detaylıca yapabilirsiniz.
Arkadaşlık siteleri araması ile sitemize üye olduğunuza pişman olmayacaksınız,anında üyelik yaparak aradığınız arkadaş burada bulabilirsiniz
İlkArkadas.com ilklerin buluşme ve tanışma yeridir.

 Kullanıcı Adı

 

 Yorumunuz?

  

      

delikanlı = efendilik
01 Mart 2015 Pazar
Daima ciddi düşünen yalansiz ömür boyu birlikte olacak bayanlar arasın 05545055676
delikanlı = efendilik
01 Mart 2015 Pazar
Adam gibi sevecek bir ömür boyu beraber yalansiz bir temiz bayan ariyorum
birdost70
01 Mart 2015 Pazar
Gönlü sözü bir konusacak paylaşacak bir yoldas bir paydas arıyorum
Asli-zeynep
01 Mart 2015 Pazar
bekarım kendime partner dost sevgili yaren arkadaş arıyorum, ilişkide her hangi bir sınırılamam yoktur yaş sınırlamam yoktur...
ferhat poş
01 Mart 2015 Pazar
Bayan arkadaş arıyorum ilgilenler arasın bursa içi olursa sevinirim.538 2516327
Yıldırım can
01 Mart 2015 Pazar
kalbimin tek sahibini ariyorum
göle li
01 Mart 2015 Pazar
Ankara dan katılıyorum kendime benimle sınırsız sex yapmak için bayan arıyorum istediği kadar para verdim
vahit ceren
01 Mart 2015 Pazar
Slm ben bayan arkadaş arıyorum
vahit ceren
01 Mart 2015 Pazar
selam ben tüm türkiyeden güzel bir bayanlarla tanışmak istiyorum ben bayan arkadaş arıyorum
vahit ceren
01 Mart 2015 Pazar
Slm ben bayan arkadaş arıyorum
hakanxman
01 Mart 2015 Pazar
Merhaba bayansexs arkadaşı arıyorum 0507 0871304
dikkat sikici
01 Mart 2015 Pazar
slm ben hakan ben sex uzmanıym 99 pozisyon bilirim 1.70 boy klo 71 yaş 34 numaram 0534 373 18 92 deyim özele açık
53228979**
karapenceli
28 Şubat 2015 Cumartesi
Merhaba bn bayan paftner arıyorum5322897981
53228979**
karapenceli
28 Şubat 2015 Cumartesi
Merhaba bn bayan paftner arıyorum
bjk78
27 Şubat 2015 Cuma
slm tnısmak ısteyen msj veya araya bılır 0537 850 74 76
bjk78
27 Şubat 2015 Cuma
slm ben arksdas arıyo 0537 850 74 76
06ankaralıyım
27 Şubat 2015 Cuma
Selam ben bayan arkadaş arıyorum ankarada yaşıyorum cep num 05542144545 ilgilenen bayanları bk
cicikız
25 Şubat 2015 Çarşamba
Bursadan katılıyorum bursa veya çevre illerden erkek arkadaş sevgili arıyorum 25 yaşın da bak . . .
shas33
24 Şubat 2015 Salı
mersınde yasayan yas onemlı deyıl durumu onemlı deyıl ben bekarım zaten ama bayan arkadaslar a . . .
aycaaa92
24 Şubat 2015 Salı
Ankaradan maddi destek verebilcek baylar yazsin yas araligi 25-35 olursa sevinirim. Ben 22 yaşınday . . .
nezaket hanım
22 Şubat 2015 Pazar
jigolo arayan olgun dul ve zengin bir bayanım beyler kendime ücretli seks arkadaşı jigolo arıyor . . .
uzm8006
21 Şubat 2015 Cumartesi
mrba osmanıyeden akıf emır 30 yasındaym.osmanıye cewre ıller weya diger ıllerden tanısmak gor . . .
sonliman46
19 Şubat 2015 Perşembe
Ben 27 yasinda oldukca kibar ve anlayisli biriyim adim ibrahim benimle ilgilenmek isteyen bayan arkad . . .
yaremse
18 Şubat 2015 Çarşamba
slm deniz ben dul bayanım 36 yaşında bakımlı güzel bir bayanım samsun ordu aras . . .
jetnun
jetnun
18 Şubat 2015 Çarşamba
Cok acil bir arkadas dostda ihtiyacım var her konuda ister sex ister muhapbet ister bir gün gecirme . . .
nilüfer aşkın
17 Şubat 2015 Salı
selamlar biz 3 bayanız ve kendimize istediğimiz zaman sırayla kullanacağımız seks kölesi erkek . . .
sehzade48
13 Şubat 2015 Cuma
Gizliliğe önem veren, çılgın bayanları bekliyorum. Skorum 1,5 saatte 6 kez.. Denemesi bedava.. . . .
karey
12 Şubat 2015 Perşembe
meraba yaşamasına rağmen sexten tam manasıyla zevk alamayanllar sibirya soğuklarına rağmen c . . .
şehrazat :..90..:
11 Şubat 2015 Çarşamba
kendime acil erkek arkadaş arıyorum resimlerim günceldir ilgilenenler yorum kısmından kendiler . . .
kayann09
11 Şubat 2015 Çarşamba
Beraber olacak tutku dolu zamanlar geçirmek isteyen bayan arkadaşlar arasın beni Tutku dolu zaman . . .
yem-dim
10 Şubat 2015 Salı
slm ben konya emre evli,dul.bekar farketmez gizlilik kuralları içersinde her türlü arkadaşlığa . . .
recep1989
11 Şubat 2015 Çarşamba
öncelikle şunu söylemek isterim seks te sınır tanımam diyosan bana ulaşmalısın cok cok memnu . . .
kayakar76
10 Şubat 2015 Salı
slsm ben kaya kendine güvenen bayanlar konya afyon uşak izmir eskişehir ankara fark etmez madi dur . . .
nilüfer aşkın
09 Şubat 2015 Pazartesi
toplu seks için erkek arkadaş arayan bayanlar yaşları 35 ve üstü olan bakımlı hoş güzel bay . . .
seytan tugba
08 Şubat 2015 Pazar
gerçekten her konuda yanımda olabilecek birilerine ihtiyacım var 23 yaşındayım şu an beana de . . .
ezgi feraye
08 Şubat 2015 Pazar
selam ben feraye üniversite öğrencisiyism aslen rizeliyim şu an üniversite son sıfıf öğrenci . . .
emrecan4225
08 Şubat 2015 Pazar
konya ve çevresinden sex arkadası arıyorum doymak bilmeyen sert sex seven bayanlar arıyorum evli . . .
jigolo_18
08 Şubat 2015 Pazar
konya merkez veya civarı gezmek isteyen tatil vs kısacası para harcamak için beraber takılacağ . . .
zt3333
07 Şubat 2015 Cumartesi
Emekliyim yalnız yaşıyorum işi olan bir bayanla evlenmek istiyorum Zonguldaklıyım durusrt bayan . . .
keyfe keder ben
fatih 61 af 235
07 Şubat 2015 Cumartesi
Slm yaş 33 ama görüntü 23 tanışmak isteyen bayan lar çağrı bırakmanız yeterli hoş bir vak . . .
iso100
05 Şubat 2015 Perşembe
yaşım 22 benimle tanışmak isteyen bayanları bekliyorum ama bu sitede kız çok ama bana yazan yo . . .
mrh1987
05 Şubat 2015 Perşembe
Ben izmirden emrah uzun boylu esmer tenliyim yas 27benimle arksdas olabilecek yuzyuze gorusebilecegim . . .
Facebooktan eklerseniz konusuruz face ismim cuneyt bulut
By Tom
04 Şubat 2015 Çarşamba
20 yasındayım ankara mamakta yasıyorum her turlu sevgıye acıgım sevebılcegım duzgun efendı b . . .
kayseri asi
03 Şubat 2015 Salı
Her türlü arkadaşlığa açım bayanlar bekliyorum Aşk sevgi sevme sevilme sırdaş ne isterseni . . .
tamer biçer
11 Şubat 2015 Çarşamba
sekse aç kalmış bayanlar 35 yaşına kadar olan bayanlar numara bırakın geri dönerim özellikle . . .
mustafa Bursalı
02 Şubat 2015 Pazartesi
30 yasında uzun boylu yakısıklı bırıyım gızlı saklı gorusecek guvenılır bırını arıyor . . .
Antalyalı2407
02 Şubat 2015 Pazartesi
Antalyadan ne istediğini bilen bayan/bayanlar arıyorum yaş önemli değildir bekliyorum kızlar :) . . .
gokhanmir
01 Şubat 2015 Pazar
merhaba ben Giresun dan Gökhan yakın çevreden güzel kendine güvenen dürüst bayanlardan çağ . . .
makinaaaa
31 Ocak 2015 Cumartesi
İstanbul icinden Gizliliğe önem veren sakin kendine güvenen bakımlı bayan arkadaş arıyorum ge . . .
esmerimmmyk
30 Ocak 2015 Cuma
Merhaba güzel bayanlar kütahya ve çevre illerden bayan arıyorum pişman olmama garantisi verebili . . .
sükseli_01m
28 Ocak 2015 Çarşamba
içgüdüsü tavan yapmış, şu soğuk havada bile ateşler içinde yanan,adana ve mersin içinden p . . .
romantik tatli
25 Ocak 2015 Pazar
Okuyan calisan farketmez asik olacagim bi kiz arkadasim olsun istiyorum ben ona bakarim gerek maddi g . . .
karamor
23 Ocak 2015 Cuma
benımle hayatı yasayacak benı anlayacak bır bayanla tanışmak ısterım karadenızlı olması t . . .
kibar3459
22 Ocak 2015 Perşembe
merhaba istanbul dan saygı ve güven çerçevesin de güzel ve hoş vakit geçirmek isteyen bayan . . .
masum_ask23
21 Ocak 2015 Çarşamba
Merhabalar Elazığdan Reel görüşmek isteyen bayanları bekliyorum. Gizlilik önemlidir. Sıradı . . .
ben buyum
frt4734
26 Ocak 2015 Pazartesi
Selam ben mardinde yasiyorum benimle birlikte vakit gecirmek isteyenler benimle irtibata gece bilir y . . .
sxican
20 Ocak 2015 Salı
Merhabalar tatlım. Güzelim bu bakımlı sportmen centilmen sexsi bir beye uzun kısa farketmez . . .
senın sıcak dokunusunu beklıyorum
cem_c_n
19 Ocak 2015 Pazartesi
Biraz simarmak isteyen varsa her konuda yardımcı olurum. Beni simartacak birini arıyorum nedensen . . .
Yaşanır27
18 Ocak 2015 Pazar
Merhaba canım tanisalim ben ataberk sirdas guvenilir sevgili arıyorum elit ve seçkin biriyim sevgi . . .
romantik tatli
17 Ocak 2015 Cumartesi
Kendini yalniz mutsuz dertlesmek isteyen tanisalim diyen bi bayan ark ariyorum.sakin deli dolu anlari . . .
mujde
16 Ocak 2015 Cuma
mrb arkadaslar ben yunanistada yasiorum gercek bir dost ariorum ben 169b 63kilo kumralim be . . .
DADLI
15 Ocak 2015 Perşembe
25-30 yaşları arasında kız arkadaşı arıyorum.benimle tanışmak isteyenler bana adreslerini ve . . .
Mehmetx46
14 Ocak 2015 Çarşamba
karsimdaki bayaninda yalansiz dolansız olmasini isterim. Cana yakın olmasini isterim.ne istedigini . . .
nerdekaldik
13 Ocak 2015 Salı
Marmaris de eğlenmek birlikte olmak isteyen bayanlar ismim ali numaram 050792893** tanismak isteyenl . . .
Desperado07
13 Ocak 2015 Salı
Arkadaşlar size attığım mesajlar ulaşmıyo tekrardan dönüp bana niye cevap vermiyorsun diye me . . .
ATEŞ KONYA
12 Ocak 2015 Pazartesi
ne aradığını bilen seviyeli bayanlar güzel saatler geçirebileceğiniz dinamik 33 yaşında erke . . .
ismailcay
12 Ocak 2015 Pazartesi
ben ismail. 19 yasindayim kayseri merkezde yaşıyorum... kendime insan gibi insan bur bayan arkadad . . .
osmaniye osman
12 Ocak 2015 Pazartesi
Ben 20 yasin dayim ekle osman iyin skyp dan konusalim olurmu hadi seni bekliyorum ben osmaniyde sizle . . .
volkan1987
11 Ocak 2015 Pazar
İstanbul dan volkan 27 yaşındayım düzgün fizikliyim istanbul içi bayan arkadaş arıyorum her . . .
OLGUNBEY05
10 Ocak 2015 Cumartesi
slm istanbul güzelleri benimle tanışmak isterseniniz geceyildizi_** facebook bula bilirsinz ekle . . .
Desperado07
09 Ocak 2015 Cuma
Bana ulaşmak isteyenler Hasan özerr isimli face imi de ekleyebilirler ekleyin tanışalım konuşal . . .
  Siyajin
pepule
10 Ocak 2015 Cumartesi
merhba muş,şırnak ve diyarbık çevresinde bayan arkadaş arıyorum bana ulaşmak isteyen varsa fa . . .
Oktay1818
oktay1818
08 Ocak 2015 Perşembe
çankırı ve çevresinde yaşayan dul.evli.bekar.bayan arkadaslar lar gizlilik.güvenilir olmak cok . . .
jiklet
08 Ocak 2015 Perşembe
Kocaeliden sex partneri ariyorum gizlilik icerisinde her yastan bayanlari bekliyorum memnun birakirim . . .
Desperado07
08 Ocak 2015 Perşembe
Bana ulaşmak isteyenler Hasan özer isimli face imi de ekleyebilirler ekleyin tanışalım konuşal . . .
Kaan3562
08 Ocak 2015 Perşembe
İzmirde oturan veya gelebilecek bayanlarla zevkin doruklarına çıkacak seksler yapmak istiyorum. G . . .
buruce
08 Ocak 2015 Perşembe
selam. ben buruce. bartında memurum. kendime bir sevgili arıyorum. bartından olursa iyi olur. tü . . .
...
feyyaz67
07 Ocak 2015 Çarşamba
İstanbul Avrupa Yakası ciddi bayan arkadaşları arıyorum. Dertlerine ortak olacak ve içimdeki at . . .
Oktay1818
oktay1818
07 Ocak 2015 Çarşamba
ben çankırıda ikamet ediyorum çankırıda yaşayan bayan arkadaşlar tercihimdir gizlilik beni . . .
karizmatikerkek
07 Ocak 2015 Çarşamba
merhaba twitter da sanal seks yapacak seks konuşacak deneyimli güzel bayanlar 20-25 yaş arası twi . . .
muş merkez
beddua00
07 Ocak 2015 Çarşamba
muşlu bayanlarla tanışmak isterim arayın msj atın.. bekliyrum özele kapalı mesaj da atarsan . . .
buda ben iste
angelstuff06
02 Ocak 2015 Cuma
Meraba ben ankarada yasiyan kendine guvenen arkadas ariyorum ankara ve cevresi kendine guvenen bayanl . . .
ankcema
02 Ocak 2015 Cuma
ANKARA VE CİVARI GÜZEL GÜNLER GECİRMEK İSYEYEN BAYANLAR GĞZEL GÜNLER HOŞ SOHBETLER ANKARANIN . . .
5434639090sahin63
01 Ocak 2015 Perşembe
Benim sehrimde varmi tanisacak bayan bana ulasmak gayet kolayda siz telunizi birakin arayim sizi yeni . . .
volkanistanbul
01 Ocak 2015 Perşembe
arkadaş dost sevgili olmak isteyen bayan arkadaşları bekliyorum numaram 050793310 dir be . . .
kenanemresaglam
30 Aralık 2014 Salı
Samsundan kenan samsun ve çevresinden bayanlar yazabilir istediğiniz yere gelirim yeterki dürüst . . .
bekliyorum
karaaaaisa
30 Aralık 2014 Salı
25 40 yaş arası kendi öz güveni olan bir bayan arkadaş arıyorum NEFES ALSIN YETER tabiriyle :-) . . .
hazar6534
31 Aralık 2014 Çarşamba
meraba ben istanbuldan harun İstanbul ve çevresinden bayanlar birlikte hayatın tadını çıkartm . . .
Yaşanır 27
28 Aralık 2014 Pazar
Merhaba güzel bayanlar sirdas guvenilir dürüst eğlenceli neşeli elit sevgili arıyorum. Evli bek . . .
necmibey6565
28 Aralık 2014 Pazar
van bayan sevgili ariyorum Selam ben necmi vanliyim henüz gold üye deyilim tanışmak isteyen bayan . . .
asedan
26 Aralık 2014 Cuma
Sakarya ve cevresi ilerden gizlilik icinde evli dul bayanlar adim ali sexte sinir tanima . . .
mavili68
25 Aralık 2014 Perşembe
sevgiler fethiye veya çevreden aynı evde yaşayabileceğimiz 35_60 yaş arası bayan arkadaş arıy . . .
ben
can75
25 Aralık 2014 Perşembe
benimle vakit gecirecek bayan ariyorum istanbuldan ben 23 asinday im benimle tanismak isteye . . .
asedan
26 Aralık 2014 Cuma
sakarya ciddi bayan arkadaş arıyorum Slm ben sakarya ve cevresi illerden bayanlar gizlilik . . .
Tel5415892804
26 Aralık 2014 Cuma
erzincan ciddi bayan arkadaş arıyorum Erzincanda ogrenciyim burali degilim.akdenizli mesinliyim tek . . .
Yaşanır27
25 Aralık 2014 Perşembe
Merhaba ben ataberk tanisalim elit ve seçkin biriyim sizi mutlu ederim her türlü seks ve fantazide . . .
NİHAT34
25 Aralık 2014 Perşembe
BEN NİHAT 37 YAŞINDA HAFTA SONLARI KAÇAMAK YAPACAK BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM EVLİ VEYA DUL FARKETME . . .
deneme
Gezgi2701
23 Aralık 2014 Salı
Merhabalar Gaziantep Ve Çevresi İçin Evli Dul Boşanmış Fark Etmez Tanışıp Sohbet Etmek Gör . . .
asedan
26 Aralık 2014 Cuma
sakarya ciddi bayan arkadaş arıyorum Slm ben sakaryadan ali yasim 30 benimle gizlilik icinde . . .
özelim desem 27
22 Aralık 2014 Pazartesi
selam...... istersen burdan kısaca kendimi tanıtayım...adım özdemir istanbulda yaşıyorum . . .
osi35
21 Aralık 2014 Pazar
Merhaba ileriye dönük ciddi arkadaşlık arıyorum dürüst,temiz aile kızı,yalan söylemeyen yan . . .
asedan
21 Aralık 2014 Pazar
Slm ben sakaryadan ali gizlilige onem veren bayanlar sakarya ve cevresinden arasin bayanlar . . .
3458cengiz
22 Aralık 2014 Pazartesi
selam bayanlar ist bagcılardan cengiz ben 35 yaş evli kendine güvenen dürüst bi ilişki isteyen . . .
semirintizamoğlu
25 Aralık 2014 Perşembe
MERHABA BEN SEMİR İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA İLİŞKİYE ÖNEM VEREN DÜRÜST BAYANLAR ARIYORUM YA . . .
Oğuzhan2338
28 Aralık 2014 Pazar
Olgun bayanlara tanışmak isterim buyrun mesaj atın hemen cvp alacaksınız tabî ki de genç biri . . .
Yaşanır 27
19 Aralık 2014 Cuma
Merhaba ben ataberk tanisalim pişman olmazsınız elit ve seçkin biriyim sirdas guvenilir dürüst . . .
ANLATILMAZ27
18 Aralık 2014 Perşembe
Merhaba ben hakan sirdas guvenilir dürüst eğlenceli neşeli elit ve seçkin biriyim elit ve güzel . . .
bulut85
17 Aralık 2014 Çarşamba
selam öncelik arkadaş olmak isteyen ve gerçekten bu fikirde olanlar ve ilişkiye hazır olan bayan . . .
Oğuzhan2338
27 Aralık 2014 Cumartesi
Amanin bovvvvvv kimse yok mu tanışacak :) istanbul Anadolu yakası kartalda yaşıyorum var mı şe . . .
bilend
17 Aralık 2014 Çarşamba
Selam ben Kütahya yada yaşıyorum anlasabilceyim bir arkadas ariyorum her turlu arkadas liya varim . . .
KocaMurat
17 Aralık 2014 Çarşamba
selam adanadan ben murat 175 boyunda 75 kilo kumral her türlü ilişkiye açık dürüst mert adanal . . .
bulut85
18 Aralık 2014 Perşembe
selam arkadaşlar antalya ve çevresi bayan arkadaş arıyorum.ilgilenen arkadaşlar var tanışmakta . . .
her türlü
16 Aralık 2014 Salı
Her türlü anlaşırız arkadaşlık ve sexxx yapacak bayanları beklerim yakışıklılık konusund . . .
resim
edamarcı huseyın
17 Aralık 2014 Çarşamba
Merhaba ben Muğla dan katılıyorum güvenilir gerçekçi bir bayanla tanışıp arkadaşlık dostlu . . .
deliyüreklim
27 Aralık 2014 Cumartesi
Tekirdağ ciddi bayan arkadaş arıyorum merhaba tekirdağıyım adım sabri 35 yaşındayım,arkada . . .
mertkk
15 Aralık 2014 Pazartesi
merhaba antalyadayım 19 yaşındayım,arkadaşlık kurmak siteyen bayanları bekliyorum.mesaj hakkı . . .
doganfb1907
26 Aralık 2014 Cuma
burda hıc bayan arkadas yok galıba yada konusmaya cekınıyorlar bı mesaja cevap atan yok tek mı . . .
mr.king ;)
27 Aralık 2014 Cumartesi
aksaray ciddi bayan arkadaş arıyorum merhabalar aksaraydan Aksaraylı güzel ve yanlız bayanlar ka . . .
selam
andreas santos
26 Ocak 2015 Pazartesi
Ciddi olan bayanlar bana mesaj ata bilir. Ciddi olanlar tercihimdir cidi olmayan cevap göndermesin l . . .
xxhakanxx
xxhakanxx
27 Aralık 2014 Cumartesi
denizli ciddi bayan arkadaş arıyorum ben hakan esmer uzun boylu siyah saclı karızma beyefendi . . .
alperistan
29 Aralık 2014 Pazartesi
Benimle anlasabilecek maddiyattan sıkıntisi olmayan 25 40 yas arasi bayanlari ariyor. Acaba var mid . . .
efebugraa
27 Aralık 2014 Cumartesi
ankaradan jigolo arayan bayanlar jigoloyum ankaradan bayanları bekliyorum sex yapmak isteyen bayanla . . .
seanbay
12 Aralık 2014 Cuma
bayan arkadas arıyorum istanbul avrupa yakasında guvenılır durust yalansız olgun güzel bayan . . .
franko111
16 Ocak 2015 Cuma
Sayet cani sıkilan sohbet etmekbisteyenler olursa ben dinlemesibi seven kisilige sahibim sayet sende . . .
mertkk
09 Aralık 2014 Salı
selam herkese ben 20 yaşında ünivli bi gencim,yaş problem değil arkadaş olmak isteyen bayanlar . . .
zuzuqwert
27 Aralık 2014 Cumartesi
Antalyada ciddi Bayan Arkadaş yaşıyan birlektiliği olmayan 28-40 yaş arası bayan arkadaş arıy . . .
5545992379mert
31 Aralık 2014 Çarşamba
azgın dul bayan arkadaşlar aradıgın azgın olmalı heyacanın yarısın da bırakmamalı heyacan . . .
sağer
08 Aralık 2014 Pazartesi
slm ben serdar k.maraş ve cevresinden komşu illerden 35 ve 45 yaş arası olabilir yalan söylemeye . . .
karagözlüm mıstık
08 Aralık 2014 Pazartesi
İsmim mustafa yas 32 boy 1 82 kilo 70 kendini yalniz hisseden aska ve sevgiye ihtiyaci olan terbiyel . . .
esmer39
06 Aralık 2014 Cumartesi
benimle sohbet edicek bayanları bekliyorum sitede yokken teldende konuşabiliriz siz cagrı atın be . . .
doğanay42
03 Aralık 2014 Çarşamba
Konyada yaşıyorum ilişki kuracak bayan arkadaş arıyorum yaşadığı yer önemli değil konuda c . . .
kenarlar
03 Aralık 2014 Çarşamba
Selamlar. 31 yaşındayım .afyona ikamet ediyorum. Anlayışlı, Dürüst, Yalan söylemeyen, Özell . . .
Bigfish17
03 Aralık 2014 Çarşamba
Eşimle mutluyum aradığım sadece cinsel birliktelik gizlilik ve saygı koşulları çerçevesinde . . .
merrt07
03 Aralık 2014 Çarşamba
Yalnız yaşıyorum dert ortagi olabılecegimiz 20 30 yaşları arasinda antalyalı bayan arkadaş ar . . .
Ben...
Bi biskrem versem ?
30 Kasım 2014 Pazar
Selamlar. 24 yaşındayım .Konya-Selçukludayım. Anlayışlı, Dürüst, Yalan söylemeyen, Özelli . . .
hazar6534
30 Kasım 2014 Pazar
meraba ben beylikdüzü ve çevresin den bayan arkadaş ariyorum yaş fark etmez hadi bayanlar bekl . . .
gokkusagi2007
27 Kasım 2014 Perşembe
merhaba ben sezgin seviyeli ve kültürlü bir bayan arkadas ariyorum .yas önemli degil sadece düzg . . .
sexisedat
26 Kasım 2014 Çarşamba
selamlar,marmariste ikamet ediyorum.makıne mhdsym.beraber olabıleceğim sexi bayanların telefonunu . . .
Murat delen
26 Kasım 2014 Çarşamba
Ben muratdele tlf 054351324** evlilik dusunmeyen kilolu olayan sacrengi gozrengi ve boyu.faarketmez . . .
plybyysf
26 Kasım 2014 Çarşamba
Konya dan bayan arkadaş arıyorum numaram 0507575113**arayın tanışalım bekarım oldukça bakıml . . .
mertkk
26 Kasım 2014 Çarşamba
Merhaba iyi günler dilerim,ben 19 yaşında üniversite öğrencisiyim.ANTALYAda ikamet eden görü . . .
Mrt Çnr
26 Kasım 2014 Çarşamba
054658623** arayin msj atin tanisalim bekliyorum gold üye degilim yakında olucam o zaman cvp verebi . . .
Resul94
20 Kasım 2014 Perşembe
Slm arkadaslar .d kendime bayan arkadas ariyorum eğer ki kendine güvenen varsa tanişabiliriz şeki . . .
sağer
18 Kasım 2014 Salı
slm ben serdar bayan arkadaş arıyorum raş ve ilçeleri veya komşu illerden olabilir insan gibi in . . .
izmit-free-time
08 Ekim 2014 Çarşamba
Merhaba, özgürlüğü ve Zekayi on planda tutan bayanlar, paylaşacak çok şey var bence.. Her zam . . .
olcass
08 Ekim 2014 Çarşamba
muhabbet için (belki ileride daha fazlası) mesaj atın krmaz20**@yandex.com gold üyeliğim yok te . . .
34basaksehir
07 Ekim 2014 Salı
selam bayanlar başakşehir ve civar bölgelerden tanışalım konuşalım kaynaşalım **avr@mynet.c . . .
live:cilgin-19-19
07 Ekim 2014 Salı
bayan arkadaş aranıyor çorum merkez olan arkadaşlar eklesin görüşelim sanal reel olsun bekliy . . .
byido
07 Ekim 2014 Salı
selam ben izmirden sempatik,dürüst,saygılı ve sevgi dolu bi adamım! hayatta maddi olarak birşey . . .
martinmert
07 Ekim 2014 Salı
selam arkadas olmak isteyen bayanlar arasın..053842062**..durus vede sohbeti guzel anlayacagınız b . . .
ceko42
06 Ekim 2014 Pazartesi
tanışmak isteyen bayanlar aradığınız kişiyi arıyosanız bilinki bu mesajı okuyosunuzdur o za . . .
1kalfa
06 Ekim 2014 Pazartesi
sıcak sohbet etmek isteyen bayanlarbekliyorum msj atınız her ilden her yaştan tüm bayanlar aşk . . .
yakışıklı gülü
06 Ekim 2014 Pazartesi
merba sobet etmekisteyen sex isteyen dertleşmek isteyen yazsın veya arasın 0530 266 45 ** sarış . . .
Tolgahansygn
06 Ekim 2014 Pazartesi
Ankaradan yalnz yasayan bayanlar bana ulasin yas 30 40 arasi olsun gizlilige ve titizlige klise bir s . . .
ceko42
06 Ekim 2014 Pazartesi
sempatik,dürüst,saygılı ve sevgi dolu bi adamım! hayatta maddi olarak birşeyler veremesekte mut . . .
ceko42
07 Ekim 2014 Salı
Merhaba arkadaslar Konyalıyım muhabbeti seven biriyim mümkünse Konya ve civarı bayanlar mesaj at . . .
mavi12
05 Ekim 2014 Pazar
yalnız bayanlar yalnızlık cok zor sehir yas farketmez sohbet etmek istiyorum isteyen varsa eklesin . . .
mavi12
05 Ekim 2014 Pazar
selam bayanlar eger konusup sohbet isteyen bayanlar varsa buyursun her zaman konusma imkanımız var . . .
taner611
04 Ekim 2014 Cumartesi
MERHABA BEN TANER TRABZONDA YAŞIYORUM DÜRÜST GÜVENİLİR SAMİMİ BANA UYUM SAĞLAYACAK GÜZELL . . .
xxhakanxx
xxhakanxx
01 Ekim 2014 Çarşamba
ben hakan denizli ısperta burdur antalya taraflarından bayan arıyorum yas 35 esmer sevecen mert bi . . .
xxhakanxx
xxhakanxx
01 Ekim 2014 Çarşamba
ben sexy hakan denizliliyim tatlı bakımlı gizlilige önem veren 25 35 yas arası sexy baya arıy . . .
karşılıklı2
01 Ekim 2014 Çarşamba
selam ben kendine güvenen ve ciddi bayanlarla kısa süreli ilişki arıyorum gizlilik önemlidir be . . .
0543 618 44 ** arayın beklıyom
sami054361844**
30 Eylül 2014 Salı
Merhaba ben SAMİ pendik istanbulda yaşıyorum EVLİ DUL Gecnç Yaşlı Bir ERKEK özlemı ceken Yat . . .
berk010163
29 Eylül 2014 Pazartesi
adanlı süleyman arkadaş arıyor neden bu sitede bır bayan arkadas bulamadım ama umudumu kesmdım . . .
izzet7
07 Ekim 2014 Salı
bana ulaşmak isteyenler için telefon numaramı yazdım , müzizyenim antalya ya kısa bi süre önc . . .
murat402
26 Eylül 2014 Cuma
Güvenli, Samimi ve gizli ilişki isteyen Manisalı bayanlar tercihimdir. Acık sözlüyümdür. Sın . . .
izzet7
07 Ekim 2014 Salı
ismim izzet , antalyada yaşıyorum , bana ulaşmak isteyenler profilimde telefon numaram var , müzi . . .
Meterci
24 Eylül 2014 Çarşamba
Cok şeymi istededim güzel hoş yer yer sıcak mesajlaşmalar istiyorum sadece ... Sende benimle . . .
0543 618 44 ** arayın beklıyom
sami054361844**
19 Eylül 2014 Cuma
Merhaba ben SAMİ pendik istanbulda yaşıyorum EVLİ DUL Gecnç Yaşlı Bir ERKEK özlemı ceken Yat . . .
çeto_333
15 Eylül 2014 Pazartesi
istanbul avrupa yakasında oturan bayanlarla ciddi anlamd tanışmak konuşmak isterim 30 yaş üstü . . .
aşka ve sevgiye susadım.
seyfelarab
16 Eylül 2014 Salı
dürüst,kültürlü,içten,anlayışlı biriyim.akrep burcuyum.özel duygularını,cinsel fanteziler . . .
alemcienes46
16 Eylül 2014 Salı
merhabalar ben kahramanmarasta cagrı merkezinde çalışıyorum maddi yönden allaha sukur sıkınt . . .
alanya_iba
01 Eylül 2014 Pazartesi
alanya dan samimi ilgili. hayatı bi arkadaş edağsıyla geçireceğim bayan arıyorum. hayat bi in . . .
turansoy
22 Ağustos 2014 Cuma
merhaba ben turan yaş 55 boy 165 kilo 70 maddi ve manevi sorunu olmayan hayatı nseven hayattan zevk . . .
unsoul
20 Ağustos 2014 Çarşamba
İstanbul ve çevresinden bayan arkadaşları bekliyorum. Tanıştıktan sonra pişman olmayacaksın . . .
ay_can
06 Ağustos 2014 Çarşamba
dürst bir bayanla tanışmak istyorumm hakkımda herşey profilimde var bakabilirsiniz müsait zaman . . .
dostdelikan
04 Temmuz 2014 Cuma
Sakaryadan gönülden sevmek ve sevilmek isteyen bayan arkadaşr arıyorum. delikanlı, mert ve dür . . .
TC İsa Çelikli
20 Haziran 2014 Cuma
40 Yaşında bir kamu kur çalışan, mesai dışı spor, müzik, eğlenmek ve bakımlı olmayı se . . .
ben ve doga
alha bızın
11 Haziran 2014 Çarşamba
Selam merhaba bayan arkadaslar 22 180 65. Reel gorusmek isteyen ler lutfen bos muhappet ler için yaz . . .
hızz
mssssssss
20 Ocak 2014 Pazartesi
1.85 boyundayım mavi gözlüyüm kumralım hobilerim hız tutkunuyum boş zamanlarımda müzik dinle . . .
nurantunc
07 Ocak 2014 Salı
nezamanki dönyada ac fakir ekmeye muhtac kimse olmadimi nezamanki dürüst dürüstü buldunda neza . . .
temel42
24 Aralık 2013 Salı
merhaba bayanlar ben konyadan temel yaşim 34 boyum 1.70sizlerle tanışip evlilik yapmak istiyorum . . .
Anıl TAŞPINAR
24 Aralık 2013 Salı
Ben Anıl TAŞPINAR. Ben ciddi bir ilişki arıyorum. Bayanlar bana güvenirseniz pişman olmazsını . . .
Samet bozkurt85
24 Aralık 2013 Salı
Kendimi anlatmaya kelimeler yetmez benle yasamak lazım istanbulda oturuyorum bana bu numaradan ulasa . . .
ibasan
14 Aralık 2013 Cumartesi
öncelikle dürüst, kilo sorunu olmayan, sevecen mutlu olmasını bilen benimle evlenecek bir bayan . . .
andach
12 Kasım 2013 Salı
mrb tekirdağ istanbul bayan arkadaş arıyorum ****** yakışıklı esmer biriyim 30 yaşındayım t . . .
sonerkaya
ayazbeyy
12 Kasım 2013 Salı
ben anlatılmam yaşanırım izmir çevresinde bi bayanla tanışmak hoş vakit geçirmek isterim kar . . .
refere58
12 Kasım 2013 Salı
Herkese selam ankara ve çevresi illerden ciddi arkadaşlık isteyen, her türlü görüşmeye buluş . . .
FATİHIŞIK
09 Kasım 2013 Cumartesi
ben fatih sayfaya evden katılıyorum dalgacı bır kısılıge sahıp olmanın verdıgı gurur ile b . . .
gune1
08 Kasım 2013 Cuma
kocaelı ve çevresınde samımı ve durus bayan arkadaş arıyorum.ıcı gıbı dışı olan hoş . . .
FATİH2063
30 Ekim 2013 Çarşamba
Kırşehirde okuyorum öğrenciyim ankara ve kayseri yakın tercihlerim Şanlıurfa memleketim çok i . . .
ugurr 55
29 Ekim 2013 Salı
ben 24 yaşindayım ve yakişikloym sex anlatılmaz yaşanır tatlım bikere dene psman olursan ucr . . .
SUPER YANLIZKURT
10 Eylül 2013 Salı
yalanı olmayan,aldatmayan ve aldatılmayı sevmeyen birisiyim.30-50 yaş arası bana sırdaş olabil . . .
ozgursonmez
09 Eylül 2013 Pazartesi
YALANSIZ DOLANSIZ GERCEK BIR ARKADASLIK UZERINE KURULACAK BIR ILISKI HAYALI ILE BAYAN ARKADAS ARIYORU . . .
sevenlerolmezler
09 Eylül 2013 Pazartesi
merhaba ben mustafa sitede ciddi seviyeli ileriye dönük bir ilişkinin başlangıcı için tanışa . . .
alitunahan
29 Ağustos 2013 Perşembe
ben k.maraştan bayan arkadaş arıyorum özü sözü bir kim bilir belki ilerde daha güzel olur anl . . .
kısa
22 Temmuz 2013 Pazartesi
sersiri ruhlu bir bayan arkadaş arıyorum türkiyenin neresi olursa olsun hiç ama hiç fark etmez . . .
Emir.34
17 Temmuz 2013 Çarşamba
ben bayan tatil arkadaşı arıyorum . kuşadasında villla kiraladık kankam be ben iki kanka yada i . . .
aşkısı
14 Temmuz 2013 Pazar
selamlar tüm kalbi güzel olan kızlar. uzun zamandır yalnızım ve ağır yangınım :) amacım ci . . .
bad_luck01
11 Temmuz 2013 Perşembe
Merhabalar ; Kendıne guvenen cesaretlı ve eglenceyı cok seven bır bayan arkadas arıyorum ben esk . . .
gokhanbaba
02 Mayıs 2013 Perşembe
osmanıye maras cıvarı samımı duygusal sempatik bır bu kadarda kopuk bır aşk arıyorum sınır . . .
eefe.
17 Mart 2013 Pazar
gerçekten ileriye dönük ciddi düşünen,yalan söylemeyen,özü sözü bir bayan arkadaş arı . . .
ıyı bakk
kocaugur
05 Mart 2013 Salı
her ortama ayak uydurulur anlatmayla bıtmez yasamak lazım msj atmanız yeterlı doyumsuz bır tat i . . .
atesvesu
02 Mart 2013 Cumartesi
ben ankaradan herkese sevgılerr evliyim ama mutsuzum mutlulugumu paylasaka bayanlarla tanısmak . . .
cüneyt01
27 Şubat 2013 Çarşamba
yalan olmayacakarkadaş canlısı ne olursa olsun doğru dürsüt eylenceli gezmeyi seven biri arıyo . . .
2010-2011 © ilkarkadas Arkadaşlık Her Hakkı saklıdır. İzinsiz hiç bir içerik kopyalanamaz ve kullanılamaz.



;