Hoşgeldin Ziyaretçi   
Giriş Yap   veya   Üye ol
Bu Site SSL Güvenlik Sertifikalıdır
600.000'den Fazla üye
Kullanıcı Adı Alt Yaş Üst Yaş Durumu Cinsiyet Fotoğraf Şehir
 

Bayan Arkadaş Arıyorum

 

İlkArkadas.com, Türkiyenin Lider Arkadaşlık Sitesine Hoş Geldiniz...
İnternet teknolojilerinin ilerlemesi hayatımıza bir çok yenilik getirirken bizlere de çok farklı bir dünya kurdurmaya başladı. En güzel yanı ise kültürler arası etkileşimin çok hızlı oluşu. Tabi ki bu etkileşim sayesinde bir çok alışkanlıklarımızda değişti. Hayat planlarımız bile internet çağına göre yapılıyor. Herkes bir grubun bir kitlenin parçası olmuş durumda. Ve bu kitleler bir kar topu misali çok hızlı bir şekilde büyüyerek devasal noktalara ulaşabilmektedir.

İlkArkadas.com Yönetim ekibi olarak internet denilen bu sanal alemde sizler için gerçek bir şehir kurduk. Her gün farklı farklı yerlerden farklı farklı kültürlerden ziyaretçilerin ağırlandığı bu şehirde trafik gürültüsü, hava kirliliği, su kirliliği yok, siyaset yok, üzüntü yok, stres yok... Şehrimize gelen yeni kişilerle tanışarak yeni başlangıçlar kurmak adına; eğlence var, hayal kurmak var, yeni umutlarla  arkadaş arıyorum araması yada bayan arkadaş arıyorum araması ile arkadaş bulmak  ve yeni aşklara yelken açmak var...

Sıradan bir yere geldiğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü burası ilkArkadas.Com İlk arkadaşlık sitesi arkadaşlık şehridir....Türkiyede arkadaşlık siteleri arasında lider konuma sahiptir. Bir arkadaşlık sitesinden çok daha ötesi buradadır.

Ara ara sıkıldığınızda, kız arkadaş ,  erkek arkadaş eğlence aradığınızda, yeni kişilerle tanışmak istediğinizde, farklı bir kültürün nefesini koklamak istediğinizde biz her zaman burada olacağız.

Şehrimizin kapıları sizlere her zaman açık olacak.Burada kız arkadaş arıyorum ve erkek arkadaş arıyorum araması ile dilediğiniz kişilerle tanışabileceksiniz.Evet, şu anda nerede olduğunu öğrendiğine göre yepyeni arkadaşlıklar ve yepyeni bir havayı teneffüs etmeye hazır mısın? ayrıca sitemizin üstün arama özelliği ile arkadaş ara, arkadaş bul, dul bayan, dul bayan arkadaş bul,dul bayan arkadaş arıyorum gibi aramalarıda detaylıca yapabilirsiniz.
Arkadaşlık siteleri araması ile sitemize üye olduğunuza pişman olmayacaksınız,anında üyelik yaparak aradığınız arkadaş burada bulabilirsiniz
İlkArkadas.com ilklerin buluşme ve tanışma yeridir.

hızz
mssssssss
20 Ocak 2014 Pazartesi
1.85 boyundayım mavi gözlüyüm kumralım hobilerim hız tutkunuyum boş zamanlarımda müzik dinle . . .
nurantunc
07 Ocak 2014 Salı
nezamanki dönyada ac fakir ekmeye muhtac kimse olmadimi nezamanki dürüst dürüstü buldunda neza . . .
Samet bozkurt85
24 Aralık 2013 Salı
Kendimi anlatmaya kelimeler yetmez benle yasamak lazım istanbulda oturuyorum bana bu numaradan ulasa . . .
temel42
24 Aralık 2013 Salı
merhaba bayanlar ben konyadan temel yaşim 34 boyum 1.70sizlerle tanışip evlilik yapmak istiyorum . . .
Anıl TAŞPINAR
24 Aralık 2013 Salı
Ben Anıl TAŞPINAR. Ben ciddi bir ilişki arıyorum. Bayanlar bana güvenirseniz pişman olmazsını . . .
ibasan
14 Aralık 2013 Cumartesi
öncelikle dürüst, kilo sorunu olmayan, sevecen mutlu olmasını bilen benimle evlenecek bir bayan . . .
andach
12 Kasım 2013 Salı
mrb tekirdağ istanbul bayan arkadaş arıyorum ****** yakışıklı esmer biriyim 30 yaşındayım t . . .
refere58
12 Kasım 2013 Salı
Herkese selam ankara ve çevresi illerden ciddi arkadaşlık isteyen, her türlü görüşmeye buluş . . .
sonerkaya
ayazbeyy
12 Kasım 2013 Salı
ben anlatılmam yaşanırım izmir çevresinde bi bayanla tanışmak hoş vakit geçirmek isterim kar . . .
FATİHIŞIK
09 Kasım 2013 Cumartesi
ben fatih sayfaya evden katılıyorum dalgacı bır kısılıge sahıp olmanın verdıgı gurur ile b . . .
gune1
08 Kasım 2013 Cuma
kocaelı ve çevresınde samımı ve durus bayan arkadaş arıyorum.ıcı gıbı dışı olan hoş . . .
FATİH2063
30 Ekim 2013 Çarşamba
Kırşehirde okuyorum öğrenciyim ankara ve kayseri yakın tercihlerim Şanlıurfa memleketim çok i . . .
ugurr 55
29 Ekim 2013 Salı
ben 24 yaşindayım ve yakişikloym sex anlatılmaz yaşanır tatlım bikere dene psman olursan ucr . . .
SUPER YANLIZKURT
10 Eylül 2013 Salı
yalanı olmayan,aldatmayan ve aldatılmayı sevmeyen birisiyim.30-50 yaş arası bana sırdaş olabil . . .
sevenlerolmezler
09 Eylül 2013 Pazartesi
merhaba ben mustafa sitede ciddi seviyeli ileriye dönük bir ilişkinin başlangıcı için tanışa . . .
ozgursonmez
09 Eylül 2013 Pazartesi
YALANSIZ DOLANSIZ GERCEK BIR ARKADASLIK UZERINE KURULACAK BIR ILISKI HAYALI ILE BAYAN ARKADAS ARIYORU . . .
alitunahan
29 Ağustos 2013 Perşembe
ben k.maraştan bayan arkadaş arıyorum özü sözü bir kim bilir belki ilerde daha güzel olur anl . . .
kısa
22 Temmuz 2013 Pazartesi
sersiri ruhlu bir bayan arkadaş arıyorum türkiyenin neresi olursa olsun hiç ama hiç fark etmez . . .
Emir.34
17 Temmuz 2013 Çarşamba
ben bayan tatil arkadaşı arıyorum . kuşadasında villla kiraladık kankam be ben iki kanka yada i . . .
aşkısı
14 Temmuz 2013 Pazar
selamlar tüm kalbi güzel olan kızlar. uzun zamandır yalnızım ve ağır yangınım :) amacım ci . . .
bad_luck01
11 Temmuz 2013 Perşembe
Merhabalar ; Kendıne guvenen cesaretlı ve eglenceyı cok seven bır bayan arkadas arıyorum ben esk . . .
gokhanbaba
02 Mayıs 2013 Perşembe
osmanıye maras cıvarı samımı duygusal sempatik bır bu kadarda kopuk bır aşk arıyorum sınır . . .
eefe.
17 Mart 2013 Pazar
gerçekten ileriye dönük ciddi düşünen,yalan söylemeyen,özü sözü bir bayan arkadaş arı . . .
ıyı bakk
kocaugur
05 Mart 2013 Salı
her ortama ayak uydurulur anlatmayla bıtmez yasamak lazım msj atmanız yeterlı doyumsuz bır tat i . . .
atesvesu
02 Mart 2013 Cumartesi
ben ankaradan herkese sevgılerr evliyim ama mutsuzum mutlulugumu paylasaka bayanlarla tanısmak . . .
cüneyt01
27 Şubat 2013 Çarşamba
yalan olmayacakarkadaş canlısı ne olursa olsun doğru dürsüt eylenceli gezmeyi seven biri arıyo . . .
2010-2011 © ilkarkadas Arkadaşlık Her Hakkı saklıdır. İzinsiz hiç bir içerik kopyalanamaz ve kullanılamaz.



;